Office Park Lokeren

4000 m2 energiezuinige kantoren op top locatie

Binnenkort verrijst in Lokeren een hedendaags en duurzaam
kantoorproject met een unieke zichtbaarheid en
bereikbaarheid. De ideale uitvalsbasis voor uw kantoor.

Maak een afspraak!

Strategisch gelegen

Aan de inrit van industriepark E17/3 en E17/4 is Office Park Lokeren onvoorstelbaar zichtbaar. De nabijheid van de op- en afritten van de E17 zorgen voor een directe bereikbaarheid voor uw kantoor. Tevens zijn de stations van Lokeren en Zele bereikbaar op fietsafstand voor uw bezoekers of medewerkers. Parkeerplaatsen en fietsenstallingen zijn overvloedig voorzien, elektrische laadpunten inbegrepen.

Bekijk de ligging
N70 E17 N47 E17/4 E17/3 E17/2 E17/1 Afrit 12 Lokeren Bedrijventerrein Zele Lokeren Gent Dendermonde Station Station Sint-Niklaas/ Antwerpen
 

Groene omgeving

Het perceel bevindt zich langs drie zijden in een groene omgeving. De Noord-, Oost-, en Westgevel bieden een open zicht op de groene aanleg op de site en het uitbundige groen in de omgeving.

De iconische zuidgevel representeert het kantoorgebouw in het bedrijvenpark en langs de E17. Hier bevinden zich de circulatie en informele ontmoetingsruimtes.

Verdiepingshoge ramen bieden op alle kantoorvloeren een zicht op de groene omgeving. De kantoren hebben een genereuze vrije hoogte van 270 cm.

Kwalitatieve binnenafwerking, akoestische plafonds en akoestisch verbeterd glas zorgen voor een aangename werkomgeving.

De kantoorvloeren zijn vrij invulbaar als landschapskantoren maar ook opdeelbaar.

Duurzaam ontwerp

Office Park Lokeren maakt gebruik van geothermie en zonnepanelen voor de energieproductie.

Geothermie onttrekt energie uit de grond tot op 150 m diepte. De constante temperatuur van de ondergrond laat een warmtewisseling met zeer weinig energieverbruik toe.

In combinatie met koelbalken in de plafonds van de bureauruimte, een doorgedreven isolatie en zonwerende beglazing biedt het project een comfortabele kantooromgeving met een uitermate laag energieverbruik.

De koelbalken hebben een dubbele functie: verwarming in de winter, koeling in de zomer.
De gemeenschappelijke delen worden op een natuurlijke manier verlucht, de kantoren mechanisch.

Inplanting

Gelijksvloers

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Kelder

Bijzondere kwaliteit

De opzet van het plan op drie niveaus en met 6 gevels zorgt voor een variëteit aan kantoorruimtes, naar ieders wens.

Het team van architecten en ingenieurs besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de werkomgeving en de integratie van stabiliteit en technieken in de architectuur.

De bijzondere gevels, statige inkomhal en centrale draaitrap zijn blikvangers die uw corporate identity versterken.

Wil je er als
eerste bij zijn?

    Ja

    Bij het aanvinken gaat u akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens veilig bijhouden. Lees ons Privacybeleid.

    Ja

    Ik blijf graag op de hoogte over projecten en nieuws gerelateerd aan Van De Voorde Invest.